BÚÉÉÉÉK!!!!

Boldogságos Új Évet kívánunk Mindenkinek!

Nincs semmi fogadalom idén sem, de jó lenne egy kicsivel többet irkálni ide.

A tavalyi évben is történtek felejthetetlen dolgok és szerintem idén is fognak. Ha valaki nekem előre megmondja, hogy  kétszer is meg leszek műtve, akkor kiröhögöm, az tuti. De ennek is voltak jó oldalai. Megismerkedtünk egy olyan team-mel, akikre teljes mértékben rá fogjuk bízni az elkövetkezendő időszakot. Kedves, humoros és a munkájukat maximálisan végző orvosok, ápolós csajszik, Akik már megismerik az embert és nem teszik kínná az ott töltött időszakot, le a kalappal elöttük..... és az ég világon senki sem fogadott el semmi pénzt tőlünk, mert Ők nem ezért csinálják!! Lett egy tündéri, fiatal dokink, de inkább kettő, Akik végig csinálták Velünk ezt a nehéz időszakot és Mi nagyon hálásak vagyunk ezért, úgyhogy a nemsokára kezdődő "loknis projektben" is jelen lesznek. Hiszem azt, hogy mindennek oka van, hogy így történtek a dolgok... a 100%-os stabil kapcsolatunkat ez sem tudta megingatni, max. még jobban összekovácsolt Minket 1000%-ra. Ha nem lett volna ez az egész, akkor szülészdokit is kellene a későbbiekben keresni, sokkal macerásabb lenne minden, így viszont már minden adott és megyünk előre Együtt, és sikerülni fog minden!

Előre tekintve sem lesz egyszerű ez az év.......a munkahelyünkön el vagyunk ismerve nagyon, gyakorlatilag a két bolt motorja lettünk mindketten, de azért ott is vannak és lesznek is bökkenők, de megoldjuk azokat is. Családon belül is lesz változás Tesóméknál, ami megint nem lesz egy egyszerű dolog, de legalább pont kerül egy dolog végére is. Mi is, az Életemértelmével a telket élhetőbbé szeretnénk tenni egy kis kertépítéssel és plusz egy kis házacskával, na meg a Kisloknis, és egy közös saját bolt, úgyhogy van terv dögivel, csak bírjuk szusszal, de Mi együtt, mindenre képesek leszünk és szépen sorban kipipálunk mindent!!!

Kívánom Mindenkinek, hogy legyen olyan ez a 2017, amilyet szeretne, legyen egészség, szerelem és megoldható mindig minden, csak akarni kell....és persze mindenhez két ember kell!!!!!

Puszi