A 4-7 napig állni hagyott tojásfehérjéből ez lesz :P
Mindig jó dolog, ha egy érdekes "nagy" emberrel tudunk beszélgetni, így volt ez ma, a Tesómnak szervezett meglepi szülinapi ajándék átadásakor. Elmentünk 7-en egy naaagy szállodába az Erzsébet térre és annak a bárjában lett kialakítva kifejezetten nekünk egy mini konyha, ahol a szálloda cukrászmesterével készíthettünk együtt macaront. ( nagyon imádom :P ) Némi fentartásom volt az egésszel kapcsolatban, de aztán szerencsénkre ez az ember ( M. I. ) egy nagyon közvetlen, jó humorú, nagy franc simán oldotta a hangulatot, fél óra múlva már tegező viszonyba volt mindenkivel, szóval egy jót beszélgettünk, hogy összemelegedjen a csapat, főleg úgy, hogy volt köztünk egy volt cukrász is és egy olyan, akinek az apukája szintén egy cukrászatot üzemeltetett vidéken, ezáltal senki sem volt hülye a dologhoz, aztán elkészítettük a művet és még a végén is volt egy kis eszmecsere, végül meg kikísért minket még az utcára is! Szana - szét fikáztuk a hazai gasztro bloggereket meg a csodás írásaikat :P, a puccos éttermeket és pikk - pakk eltelt a 2 óra. Sok mindent megtudtunk háttér dolgokról és egy hihetetlen jó élménnyel gazdagodtunk! Jóóó volt!
Nem ezeket csináltuk, csak hasonlóakat, amiket persze elhozhattunk, meg kaptunk hozzá még ezt - azt! :D :P